HTML

Friss topikok

  • Petyhüdt Petymeg a dinamikus kritikus: félelmetes, hogy Bakáts már itt is milyen bődületes ökörségeket beszélt.. beszarás.. szélsőbalos ... (2011.04.13. 09:25) Esti beszélgetés Bakáts úrral ( teljes )
  • Véleményvezérlő: @tompa07: azért van gusztustalanabb is: index.hu/belfold/2010/okvalasztas/szocialista_szinekben_in... (2010.09.06. 16:59) Köszönet
  • tompa07 (törölt): Andorkám ! Itt a kliped: www.youtube.com/watch?v=WD90_EkaIGc Főleg a kommentek jók a videó alatt.... (2010.09.05. 14:57) "Ez a mi városunk" - a kampánydal videója!
  • Csilla1313: KEDVES ANDOR! A KÖZBIZTONSÁGRÓL LENNE EGY-KÉT KÉRDÉSEM. A RENDŐRSÉG MIÉRT CSAK AKKOR INTÉZKEDHET,... (2010.08.31. 11:47) Essék szó a közbiztonságról is!
  • : Álságosak ezek a marketing-próbálkozások. Ha bekerül a budapesti képviselők közé, ott majd előveze... (2010.08.24. 14:05) Az LMP válaszolt

2010.08.23. 15:26 budapestprogram

Az LMP válaszolt

Felkérésemre, hogy széleskörű összefogással oldjuk meg Budapest és a budapestiek gondjait az LMP válaszolt. Mindenki értelmezze a maga, hogy mire is válaszolt Jávor Benedek.
 


Tisztelt Főpolgármester-jelölt Úr!

Az ügyben kerestem fel Önt, hogy felhívjam figyelmét a programomban foglaltakra. Célom a szépkorú nyugdíjasok támogatása, a közösségi közlekedés fejlesztése, Budapest látványképének színesítése, a fiatalok kulturált szórakozási lehetőségének megoldása, a közbiztonság javítása, és a kegyeleti járandóság bevezetése. Természetesen felmerül a kérdés, hogy ezeket miből finanszíroznánk. Az anyagi támogatást nem állami forrásból fedeznénk, hanem egy Fővárosi Pénzintézet létrehozásával, illetve a Főtáv Zrt. és a Főgáz Zrt. összevonásával. Az éves pénzforgalomból származó kamatokkal mindezek megvalósíthatóak. Megnyugtathatom Önt, hogy nem sütött meg a nap, tisztában vagyok vele, hogy csekély esélyem van megnyerni az őszi választást. Viszont ha a céljaim felkeltették érdeklődését, vagy némely ponttal egyetértene, és szívesen elbeszélgetne velem ezekről a kezdeményezésekről, van lehetőség arra, hogy egy személyes találkozót egyeztessünk. Én feladatomként nem azt tűztem ki, hogy ezt a választást mindenképpen megnyerjem, hanem hogy ennek a programnak minél több pontját a nyilvánossággal megismertessem és ezen keresztül néhány ésszerű megoldásra felhívjam a figyelmet. Hiszem ugyanis, hogy csak széleskörű összefogással oldhatjuk meg Budapest és a budapestiek gondjait.

Az MSZP, illetve az LMP jelöltjének felajánlanék egy mindhármunk számára azt hiszem kedvező lehetőséget. A legtöbb érvényes kopogtatócédulát gyűjtő javára, az alulmaradt másik két jelölt, eme nemes versengésben visszalép. Természetesen ez csak egy ajánlat és nem feltétele a találkozónak.

További szép napot kívánok!

Schmuck Andor

Főpolgármester-jelölt

AZ EREDETI LEVÉL MEGTEKINTHETŐ: ITT 

A választ alább olvashatod:

Tisztelt Uram!

Az önkormányzati Választásokkal kapcsolatban ismételten leszögezem, hogy a Lehet Más a Politika testületei minden szinten úgy döntöttek, hogy a párt önállóan méretteti meg  magát az októberi választásokon.

Ezért ajánlatát nem áll módunkban elfogadni.

A VÁLSZ MEGTEKINTHETŐ: ITT

Ha van kérdése vagy válasza, szóljon hozzá.

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://schmuckandor.blog.hu/api/trackback/id/tr122241422

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2010.08.24. 14:05:17

Álságosak ezek a marketing-próbálkozások. Ha bekerül a budapesti képviselők közé, ott majd elővezetheti az ötleteit. Ne mások hátán próbáljon meg presztízst szerezni.

Pénzintézetet meg ne alakítson se állami, se önkormányzati szervezet, mert nem ért hozzá. Az csak újabb forrása lenne a korrupciónak.

A Főtáv meg a Főgáz összevonása bár lehetséges, ez minimális megtakarítást jelent, ebből még egy zsömlére se telne senkinek.
süti beállítások módosítása