HTML

Friss topikok

  • Petyhüdt Petymeg a dinamikus kritikus: félelmetes, hogy Bakáts már itt is milyen bődületes ökörségeket beszélt.. beszarás.. szélsőbalos ... (2011.04.13. 09:25) Esti beszélgetés Bakáts úrral ( teljes )
  • Véleményvezérlő: @tompa07: azért van gusztustalanabb is: index.hu/belfold/2010/okvalasztas/szocialista_szinekben_in... (2010.09.06. 16:59) Köszönet
  • tompa07 (törölt): Andorkám ! Itt a kliped: www.youtube.com/watch?v=WD90_EkaIGc Főleg a kommentek jók a videó alatt.... (2010.09.05. 14:57) "Ez a mi városunk" - a kampánydal videója!
  • Csilla1313: KEDVES ANDOR! A KÖZBIZTONSÁGRÓL LENNE EGY-KÉT KÉRDÉSEM. A RENDŐRSÉG MIÉRT CSAK AKKOR INTÉZKEDHET,... (2010.08.31. 11:47) Essék szó a közbiztonságról is!
  • : Álságosak ezek a marketing-próbálkozások. Ha bekerül a budapesti képviselők közé, ott majd előveze... (2010.08.24. 14:05) Az LMP válaszolt

2010.08.11. 09:19 budapestprogram

Ingyenes sört és lassabb mozgólépcsőt ígérnek

Programot hirdetett a vicces Kétfarkú Kutyapárt és a komoly Schmuck Andor.

Ingyen sört és örök életet ígér a Kétfarkú Kutyapárt az önkormányzati választáson. Az alapítók viccnek és kritikának szánják ötleteiket, de a választáson valóban elindulnak. Eközben kampányol már Schmuck Andor is, aki a főpolgármesteri székért szállna harcba. Például lassabb mozgólépcsőt ígér az idősebb budapestieknek.

 

 

- A sör ingyenessé tétele a teljes hazai lakosság körében és a határon túli magyarok részére is… - ez az egyik ígéret a sok közül, de a Kétfarkú Kutyapártnak még bőven van ötlete. Szegeden űrbázist és egy hegyet is építenének, már ha győznének. Budapesten pedig csatornává alakítanák a nagykörutat, de a négyes metró építésére is van ötlete a pártnak.

- Mi végre szeretnénk bevallani, hogy a négyes metró építkezése két éve leállt, ellenben hozzálátnánk egy Sopron-Záhony metróvonal építésének – jelentette ki Kovács Gergely, a párt mindenese.

A humoros kritika ráfér a közéletre - mondják a kétfarkú kutya hívei. Azok szavazatait várják, akik kiábrándultak a politikából és ezt valahogy jelezni szeretnék. Izlandon egyébként egy hasonló viccpárt jelöltje nyerte meg a főpolgármester választást tavasszal.

Komolyan kampányol viszont Schmuck Andor, a Magyar Szociáldemokrata Párt és a Tisztelet Társasága jelöltje. Programját főként az idősebbeknek szánja, és vannak olyan tervei, amelyek megvalósításához nem kell szerinte pénz, csak odafigyelés.

- A fővárosban talán a világon a leggyorsabb a mozgólépcső, miközben ha 30 másodperccel lassabb lenne, sokkal több szépkorú tudná alkalmazni a BKV-nál, többen járnának metróval – vélekedett Schmuck Andor. Emellett azt is javasolta az MSZP és LMP főpolgármester-jelöltjeinek, hogy a legtöbb ajánlószelvényt összegyűjtő jelölt javára lépjen vissza a másik kettő. Ezzel az ajánlattal egyelőre sem a szocialistáknál, sem pedig az ökopártnál nem foglalkoznak.

Forrás.

Szólj hozzá!

Címkék: kétfarkú andor schmuck kutyapárt lassabb mozgólépcsőt


A bejegyzés trackback címe:

https://schmuckandor.blog.hu/api/trackback/id/tr772213991

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása