HTML

Friss topikok

  • Petyhüdt Petymeg a dinamikus kritikus: félelmetes, hogy Bakáts már itt is milyen bődületes ökörségeket beszélt.. beszarás.. szélsőbalos ... (2011.04.13. 09:25) Esti beszélgetés Bakáts úrral ( teljes )
  • Véleményvezérlő: @tompa07: azért van gusztustalanabb is: index.hu/belfold/2010/okvalasztas/szocialista_szinekben_in... (2010.09.06. 16:59) Köszönet
  • tompa07 (törölt): Andorkám ! Itt a kliped: www.youtube.com/watch?v=WD90_EkaIGc Főleg a kommentek jók a videó alatt.... (2010.09.05. 14:57) "Ez a mi városunk" - a kampánydal videója!
  • Csilla1313: KEDVES ANDOR! A KÖZBIZTONSÁGRÓL LENNE EGY-KÉT KÉRDÉSEM. A RENDŐRSÉG MIÉRT CSAK AKKOR INTÉZKEDHET,... (2010.08.31. 11:47) Essék szó a közbiztonságról is!
  • : Álságosak ezek a marketing-próbálkozások. Ha bekerül a budapesti képviselők közé, ott majd előveze... (2010.08.24. 14:05) Az LMP válaszolt

2010.08.03. 19:27 budapestprogram

Schmuck komolyan gondolja

Hétfőn Juszt László és Szanyi Tibor társaságában nyitotta meg főpolgármester-jelölti kampányát Schmuck Andor, aki a Tisztelet Társasága és az MSZDP támogatásával próbálja összegereblyézni a fővárosi szépkorúak voksait. Schmuck új vidámparkot építene, amit a Gyűrűk ura vagy a Harry Potter tematikája uralna.

Hétfő este sokan gyűltek össze a Pilvaxban. Az idősek a vonatra is fél órával indulás előtt szállnak fel, így nem meglepő, hogy aki pontosan érkezett, hiába mutatta fel a tagkönyvét, már csak a kávéház utcai asztalainál tudott helyet foglalni. Schmuck Andor igazi házigazdaként kísérte asztalhoz az idős hölgyeket. Közben megérkezett Szanyi Tibor, az MSZP kampányfőnöke és rögtön lekezelt azzal a dr. Dániel Péterrel, aki nemrég kaszinótojással illette a Nemzeti Együttműködés Nyilatkozatát.

Pontosan érkezett Juszt László is, akit fiatal kora ellenére láthatóan az igazság bajnokának kijáró rajongás vett körül. Juszt kezdte a sztorizást, de előtte Schmuck felhívta a jelenlévők figyelmét arra, hogy pogácsára és frissítőre is megvendégel mindenkit a Pilvax, természetesen miután meghallgatták az előadást. A frissítő ugyan közben is elkelt volna, mivel a teremben szörnyű hőség volt, de a szabály az szabály és bizonyára tapasztalatokon alapul.

A kedélyes beszélgetés során kiderült, hogy Jusztot már évek óta nem érdekli a politika, csak a fogyasztóvédelem és bizony karrierje során voltak komoly kilengései. Kevesen tudják róla például azt, hogy anno próbálkozott énekléssel, ami persze eltörpül ahhoz képest, hogy a nyolcvanas években tanított a MÚOSZ újságíró-iskolájában. Összesen kilenc alkalommal rúgták ki különböző közmédiumoktól, de a közönség szeretetének köszönhetően mindig visszatért és rendre sikerült maradandót alkotnia. Mostanában inkább olvasna, mert úgy érzi, rengeteg adóssága van ezen a téren.

Az utolsó tíz percben Schmuck következett és rátért a lényegre. A főpolgármester-választás szerinte kísérlet. Abban bízik, hogy az általuk felvetett ötletekre felfigyelnek a fővárosi politika szereplői. Megígérte, hogy az októberi eredménytől függetlenül harcolni fog azért, hogy a mozgólépcsők lassabban hömpölyögjenek, hogy a szépkorúak is fel tudjanak pattanni rájuk. A csendrendelet-probléma megoldásaként a fiatalok számára az Ifjúsági Parkot újítaná fel, ahol azok kedvükre randalírozhatnak, városszerte azonban nyugodtnak és csendesnek ígérkeznek az éjszakák. Schmuck szívén viseli a Fővárosi Állat- és Növénykert expanziós törekvéseit, ezért a Vidámparkot a kőbányai szeméttelep helyén építené fel. Az új komplexumot a Gyűrűk ura vagy a Harry Potter tematikája uralná, hiszen a párizsi EuroDisney-vel vetekedő álomgyárat a külföldiek számára is ismert tartalommal szeretné életre kelteni.

Az esemény után a sajtónak nyilatkozó Schmuckot el-elragadták a hölgyek: volt, aki azzal találta meg, hogy egy barátnője minden bizonnyal fogyasztóvédelmi ügybe keveredett a Zepter nevű céggel. A kampánygépezet dübörög tovább, hamarosan Orbán Józsival (100 Folk Celsius) és Verebes Istvánnal várják a nagyérdeműt.

Forrás

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://schmuckandor.blog.hu/api/trackback/id/tr992196615

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása