HTML

Friss topikok

  • Petyhüdt Petymeg a dinamikus kritikus: félelmetes, hogy Bakáts már itt is milyen bődületes ökörségeket beszélt.. beszarás.. szélsőbalos ... (2011.04.13. 09:25) Esti beszélgetés Bakáts úrral ( teljes )
  • Véleményvezérlő: @tompa07: azért van gusztustalanabb is: index.hu/belfold/2010/okvalasztas/szocialista_szinekben_in... (2010.09.06. 16:59) Köszönet
  • tompa07 (törölt): Andorkám ! Itt a kliped: www.youtube.com/watch?v=WD90_EkaIGc Főleg a kommentek jók a videó alatt.... (2010.09.05. 14:57) "Ez a mi városunk" - a kampánydal videója!
  • Csilla1313: KEDVES ANDOR! A KÖZBIZTONSÁGRÓL LENNE EGY-KÉT KÉRDÉSEM. A RENDŐRSÉG MIÉRT CSAK AKKOR INTÉZKEDHET,... (2010.08.31. 11:47) Essék szó a közbiztonságról is!
  • : Álságosak ezek a marketing-próbálkozások. Ha bekerül a budapesti képviselők közé, ott majd előveze... (2010.08.24. 14:05) Az LMP válaszolt

2010.08.17. 12:38 budapestprogram

Korda György és Balázs Klári nem csak a szigeten csináltak teltházat, hanem a Pilvaxban is

4 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://schmuckandor.blog.hu/api/trackback/id/tr212227799

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szekuriti Blogger · http://szekuriti.blog.hu 2010.08.17. 18:10:00

1. Korda György soha életében nem dolgozott
2. Balázs Klári soha életében nem dolgozott
3. Schmuck Andor soha életében nem dolgozott

hát a kurva anyátokat, azt!

pifta · http://developers.blog.hu 2010.08.18. 02:20:03

Én csak azt szeretném tudni, hogy a tisztelt főpolgármester jelölt úr ezen kijelentései közben vajon elgondolkodott-e azon, hogy a metró mozgólépcsőin utazó hozzávetőleg 1 millió utasból most jelenleg a népességi arányokat figyelembe véve valamivel kevesebb mint 700 ezer dolgozó embertől vesz el napi néhányszor 30 másodpercet... számoljunk mondjuk úgy hogy minden napi nem nyugdíjas utas háromszor használ mozgólépcsőt.

Ez ugye napi másfél perc 700ezer embertől. Ami rövid matek után kicsit több mint 1 millió perc naponta, amivel az emberek többet kényszerülnek utazni.

De ha egy ember évi elvesztegetett idejét számolom az sem baráti, ugyanis 500 perc, azaz majd 9 óra egy évben amit kedves Andor miatt nem pihenéssel vagy családdal vagy szabadidőként tölthetünk el, hanem az idegesítően lassú mozgólépcsőn.

Annak már inkább neki se állok hogy keressek valami információt a hány gyalogátkelő van lámpával felszerelve, amik ezek szerint 15 másodperccel tovább zöldek. Vajon mennyivel növelik majd a dugók számát, mennyivel lassul tőle a tömegközlekedés felszíni része, és vajon még mennyi időt vesznek el azoktól akik egyébként jelenleg megtermelik a szépkorúaknak adott juttatásokat.

Értem én hogy legyek megértő, értem én hogy ők idősek, és tisztelem is őket, tisztelem a munkájukat, és tisztelem amit letettek eddig az asztalra. De azért azt gondolom hogy nem ez kellene a megoldás legyen...
El tudok képzelni például két különböző sebességgel haladni képes mozgólépcsőt, melyet egy nyomógomb segítségével le lehet lassítani a felszállás idejére (de persze ne úgy hogy a rajta utazók közben ha nem kapaszkodnak akkor elesnek (a fizika szerint megoldható hogy ez észrevétlen legyen a mozgólépcsőn utazók számára)) és amikor felléptek, akkor a mozgólépcső tudja mikor érnek le, és szintén lassítana... Evvel lehet hogy csak 10 másodpercet vesztek, de nem mindig.

Mellékesen kérem a kedves szépkorúakat próbáljanak meg akkor közlekedni amikor nem mindenki munkába megy... Elmúlt már az az idő amikor a csak a csarnoelsőnek jutott mindenből, és a gyogyszertár meg az orvos is de az összes többi bolt is nyitva van 10kor is, sőt meglepő modon délután kettőkor is ugyanazt árulják a boltokban. Nem kell a tömeggel utazni, mindenkinek kényelmesebb, aztán a fene bánná ha munka-, és iskolaidőben lassabb a mozgólépcső.

Azért kíváncsi lennék arra hogy a nagytudású jelölt úr ezt átgondolta-e vagy egyszerűen csak ez ugyanolyan ad-hoc hülyeség mint az ingyenes BKV?

pifta · http://developers.blog.hu 2010.08.18. 02:22:03

úgy látom fáradt vagyok késő van, elfelejtettem írni meg fogalmazni, értsétek ne olvassátok ;)
süti beállítások módosítása